Κάντε μας Like στο Facebook

Παρακαλώ περιμένετε 60 Δευτερόλεπτα ... !!! ή κάντε like στη σελίδα μας
Τελευταία Νέα
recent

Υπ. Εργασίας: Εγκρίθηκαν οι πιστώσεις για τη δωρεάν μετακίνηση ΑμεΑ

Υπ. Εργασίας: Εγκρίθηκαν οι πιστώσεις για τη δωρεάν μετακίνηση ΑμεΑ
Την έγκριση πίστωσης ύψους 19.937.872 ευρώ για να χορηγηθεί δελτίο μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες μέσω των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αποφάσισε το υπουργείο Εργασίας.
Πρόκειται για το πρώτο βήμα για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ με τα ΜΜΜ, αφού όπως τονίζεται στην απόφαση, τώρα πρέπει να συναφθούν συμβάσεις με τους συγκοινωνιακούς φορείς για την υλοποίηση του προγράμματος. Βέβαια, πρόκειται για απόφαση που αφορά το 2015, το οποίο βαίνει προς την ολοκλήρωσή του, συνεπώς θα πρέπει οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας να δώσουν κάποια επέκταση στη χρονική διάρκεια ισχύος της. Σε κάθε περίπτωση, η έγκριση των παραπάνω κονδυλίων έγινε και μόλις προκύψουν και οι απαραίτητες συμφωνίες με τους συγκοινωνιακούς φορείς, θα πάρει «σάρκα και οστά» η δωρεάν μετακίνηση των ΑμεΑ με τα ΜΜΜ.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, με εξαίρεση το Μετρό, η προσβασιμότητα στα υπόλοιπα ΜΜΜ είναι από ελλιπής έως ανύπαρκτη. Συνεπώς, τα ΑμεΑ επί της ουσίας, είναι αποκλεισμένα από τη συγκεκριμένη παροχή, λόγω της ίδιας της κατασκευής της πόλης...

Από το Blogger.